Explore the
#staysafe
Hashtag on instagram

0 Likes0 Comments

🤲🏼 Mindful Living Matters | Styling a Dining Buffet for function is as easy as adding beautiful cookbooks, an elegant tea or coffee service, matching lamps with appealing lighting,of course, and a statement platter. 🍽Try hosting a dinner date with your friends or special one via Zoom or FaceTime. We had a group dinner last Friday and we all sported something with KC on it. I wore my new KC sweat shirt I ordered online to support our local community. It was an added touch to our tribe feeling connected. #interiorstyle #interiorstylists #diningroomdecor #diningroombuffet #interiordesigninspiration #interiordesigner #interiordecorator #staysafe #stayhome #staycalm #richardginori1735 #willbrowninteriors

4 seconds ago

0 Likes0 Comments

PROMOSI FREE POSTAGE SEHINGGA 14/04/2020.. 📍 Produk KURTA AZAM 📍 Harga : RM99 ! 📍MATERIAL: CLASSIC DOBBY COTTON 📍CUTTING Slimfit 📍 Warna : 18 📍Saiz : XXS - XL Banyak lagi jenis kurta keluaran ELRAHEXCLUSIVE bermula dari Harga RM50 SAHAJA Jom bergaya dengan KURTA ELRAH, whatsapp kami skrg untuk sebarang pertanyaan di 👇👇👇 Whatsapp terus KLIK LINK DI BIO atau DIRECT di Nombor Tel:013-5003449 #bajumelayu #kurta #jubah #puasa #raya #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome #elrahberjaya2020 #elrahboom2020

5 seconds ago

0 Likes0 Comments

week2 day6 : 1st we must to stretches and warmup by cardio exercies but each exerciese will be 30 sec * 4 reps💪🏻 2nd u can play with ur body weight & some of them u can use a bottle instead of dumbbell 🤭 3rd each exercise do it as u can 💪🏻💪🏻💪🏻 Legs & Glutes workout: * glutes bridge with single leg hamstring curl * squat get ups * banded deadlift * banded glute bridge into wide * banded plank step out to leg raise * side squat * kneeing pull through * single leg RDL go on my girls & do it 💪🏻💪🏻 #stayhome #homeworkout #staysafe #sports #fitness #fit #socialsteeze #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #cardio #gym #train #training #health #transformation #instahealth #healthychoices #active #manphysique #motivation #instagood #determination #lifestyle #diet

7 seconds ago

0 Likes0 Comments

. Mencegah corona dengan memakai masker Mencegah sakit hati jangan stalker . . . #dirumahaja #staysafe #gemarphotographysmansali #liwalampungbarat #lampung #lampungbarat #indonesia #wonderfulindonesia #wonderfullampung #bismania #bis #pariwisata #pariwisatalampung #lampungyay #lampunggeh #lampungku #lampunghits #canon1200d #HDR #Art #liwakotaberbunga #liwaku #sekalabrak #sekalabraknegeriberselimutkabut #sekalabraktreasureoflampung #lambargeh #lambar #inilampungkak #lampungwalk #pariwisatalampung #lampungyay #lampunghits #lampungku #dirumah

8 seconds ago

0 Likes0 Comments

Please don't send april fools jokes this year.our highest goal right now stay at home. save your april fool jokes for next year.... Good morning☕️ . . #awarness #stayathome #staysafe 🙏

11 seconds ago

1 Likes0 Comments

#負離子口罩有效的消除煙塵,消除空氣異味,消除有毒氣體,阻擊PM2.5 戴上我們的負離子口罩後,源源不斷產生的負離子可以讓人們在呼吸過程中,對吸進的空氣和呼出的廢氣經過雙化淨化,減少口腔發出的氣味,以減少疾病,特別是如感冒、流感等呼吸系統疾病與傳染病的發生,降低大氣污染,進入體內的負離子可增強機體功能,負離子口罩在人體咽喉要道設置了一道負離子屏障,為人們提供了一個價廉永久有效、簡易、方便、可隨身攜帶的負離子發生器。 . . 📲 https://nefful.wasap.my/ . . #anions #ionsmask #covid_19 #covıd19 #covid #pink #pinkmask #breathmask #mask #pm2.5mask #neffulmalaysia #dudukrumah #stayhome #staysafe #covid19 #malaysia #welovemalaysia #malaysiaboleh #covidmalaysia #facemask #负离子口罩 #妮芙露 #妮芙露口罩

12 seconds ago

0 Likes0 Comments

New post #stayhome #staysafe #ghrkichatpephotoshoot #fellinghappy❤️

13 seconds ago

2 Likes0 Comments

Please stay at home🙏🙏 #shayari #shayarilover #poetry #newpost #instagram #quotes #inspiration #stayhome #stayhealthy #staysafe #goodmorning

14 seconds ago

0 Likes0 Comments

3.31 ~ Buddies - Watching {buddies} Grace and Frankie while cutting out patterns for 40 face masks. . . . #fmsphotoaday #fms_buddies #buddies #fmspad #graceandfrankie #facemask #sewing #donations #healthyathome #teamkentucky #baeshear #stayhome #staysafe #coronavirususa #covidkindness #covid2020

14 seconds ago

0 Likes0 Comments

Yessss found this toy in these desperate times u need to enjoy everything. Made her the bev cart mascot at work. See she stand tall and proud! #lol #mascot #reppin #howwedo #realshit #realtalk #smilesfordays #dimplesfordays #greeneyes #cateyes #bartenderlife #bartenderproblems #staystrong #staysafe

15 seconds ago

0 Likes0 Comments

Like if you’re bored. #bored #quarintine #quarintineandchill #corona #stayhome #staysafe #onlineschool #socialdistancing #2020 #goingcrazy #lonely #sad

15 seconds ago

0 Likes0 Comments

Sweet dreams are made of these... #pixaloop #stayhome #staysafe #keepyourdistance #bigcountrylabs #bigwinggang #mazda #mazdarx7 #rx7fc3s #rx7t2 #rx7fc #ls #lsswap #lsnation #lsswaptheworld #forgelinewheels #forgeline #gpsports #gpsportskit #teincoilovers #teinedfc #mazdaspeed #racingbeat #sunset #continentaltires #sunset

16 seconds ago

0 Likes0 Comments

#coronavirus wont stop the smiles! #stayhome #staysafe #enjoyfamily

16 seconds ago

0 Likes0 Comments

Fight against our common enermy, not one another. . . Smile, keep your spirit up, and be positive. . . #covıd19 #stayhome #staysafe #dirumahaja

17 seconds ago

0 Likes0 Comments

Happy pic of the day. Reading on the balcony with a morning cuppa. #mountdandenong #cottagegarden #cottagelife #stayhome #staywell #staysafe #reading #thedutchhouse

17 seconds ago

0 Likes0 Comments

Quarantine Photo shoot... Oh, my hair is Aquamarine now 💚💙 . . . . . . . . . #stayhome #quarantined #staysafe #seldisolate #loveintimesofcovid #quarantinecouple #quarantinehair #arcticfox #arcticfoxaquamarine #aquamarine #bluehair #greenhair #bluegreenhair #couplegoals #anniversary #quarantineversary #anniversaryinquarantine #inked #tattoos #tattoedgirl #letitbe #coupletattoo #omniavincitamor #amorvincitomnia

18 seconds ago

2 Likes0 Comments

God bless everyone! #iamgucci_san #fightcoronavirus💪 #stayhome #staysafe #stayhealthy #dogsofinstagram #dogsofinstagramworld #toypoodlepuppy #toypoodle #doglovers #puppy #puppyofinstagram #instadoglovers #instapoodle #instadog #dogtraveler #ilovedogs #animallovers #repost #dogs #puppies #puppylove #puppiesofinstagram #photooftheday #photographer #loveanimal

19 seconds ago

0 Likes1 Comments

This sunlight tho 😩

20 seconds ago

0 Likes0 Comments

🙏ʙʀᴏ, ʏᴏᴜ ʜᴀᴠᴇ ᴀɴ ᴇɴᴛɪʀᴇ ʟɪғᴇ ᴛᴏ ʙᴇ sᴛᴜᴘɪᴅ. ᴛᴀᴋᴇ ᴀ ᴅᴀʏ ᴏғғ.🙏 #stayhome #staysafe

21 seconds ago

2 Likes0 Comments

Let's Fight COVID-19 dengan segala manfaat rempah - rempah dari Essenzo Essential Oil. Untuk info lebih lengkapnya silahkan klik atau copy link berikut : http://bit.ly/Essenzoresellers8 #peluangusaha #peluangbisnis #essenzo #essentialoil #marketingdigital #digitalmarketing #bisnisonline #bisnis #bisnisrumahan #rempah #covid #corona #stayhome #stayhealthy #staysafe #kerjadarirumah #kerjadarihp #dirumahaja

22 seconds ago

0 Likes0 Comments

Tempat Sabun & Spons Cuci Piring Praktis Tinggal Tekan Harga : Rp 77.000 /pcs Berat : 300 gr Tempat sabun cuci piring praktis tinggal tekan , lebih praktis dan hemat sabun. isi kemasan 1x Dispenser Sabun 1 x Sponge size : P14 X L10 X T 10.5CM ORDER WA ADMIN : 0852 3247 2487 Cek Peralatan Dapur lainnya dari gimaya di sini #gimayaPeralatanDapur Cek Barang Unik lainnya dari gimaya di sini #gimayaBarangUnik #tempatsabuncucipiring #tempatsabuncucipiringgantung #tempatsabuncucipiringmultifungsi #tempatsabuncucipiringmurah #tempatsabunmultifungsi #belanjadarirumah #staysafe #dirumahaja #barangunik #barangunikmurah #dropshipwelcome

24 seconds ago

0 Likes0 Comments

Repost from @ladancefit • Quarantine. Dance. 💛🖤 Livestreaming dance everyday 9am - 2pm or anytime on-demand. @wollendance Last day to get your FREE trial, offer ends 3/31! #quarantineandchill #quarantineanddance #SaferAtHome #Dance #LADancefit #Fitness #StayHome #StayHealthy #StaySafe #covidkindness #Zumba #ZinCommunity #DanceFitness - # #wollendancer #wollendance #fitnessmotivation #dancefitness #dance #zumba #cardio #workoutfromhome #athomeworkouts #livingroomworkout #beachbody #neou #covıd19 #happy #love

24 seconds ago

0 Likes0 Comments

#RamenDanbo #staysafe #staypositive

24 seconds ago

0 Likes0 Comments

April fools day misinformation on CORONAVIRUS could land pranksters 6 month jail⚠️ Take no chances❌ #stayawayfromhoax #stayhome #staysafe

25 seconds ago

0 Likes0 Comments

Life becomes masterpiece when you learn to master the piece.💆🏻‍♂️🖤🖤 #quarantine #freshair #stayhome #staysafe #savetheplanet 🌍

25 seconds ago

2 Likes0 Comments

For everyone, stay safe okay . Buat yang ada di hati , stay with me 😂😘 #stayathome #staysafe

25 seconds ago

0 Likes0 Comments

// Hey hey hey Udah dirumah aja gausah kemana mana dulu, banyak kok aktivitas yang bisa kalian kerjain dirumah Banyak juga manfaatnya kalo kalian dirumah aja, bisa ngumpul sama keluarga lebih deket, bisa tidur lebih lama to hehe tapi buat yang pada ngekos? sabar dulu, sendirian dulu aja gapapa, yang pada merantau? sabar dulu ditahan gausah mudik dulu, tunggu kondisi kondusif baru gas mudik gausah pake rem LOOOOOOOOSSSSS Ayooo kalian pasti bisa tetap produktif kok walaupun kalian sedang dirumah dan sedang dalam masa lockdown ini, gacuma bangun tidur makan tidur lagi Semangat gaaaaaes dan jangan lupa berdoa semoga semuanya bisa sehat kembali serta bisa kembali aktivitas seperti biasanya lagi - Dialog : @aisyahnirmala Voice : @masbrek_ & @aisyahnirmala Shot : @masbrek_ - #dirumahaja #lockdown #staysafe #turu

26 seconds ago

0 Likes0 Comments

Lockdown #quarantine #stayathome#staysafe

26 seconds ago

3 Likes1 Comments

आजकल बस यही हो रहा ह😭💔भगवान जल्दी से सब ठीक हो जाए🇮🇳🙏#stayhome #staysafe #coronavirus

26 seconds ago

0 Likes0 Comments

My singer @sofieangel1 For profile fashion Dress @maision Makeup @darius.makeup Hairdo @tia_amorra Photo @deon.angkasa Aksessories @ Manager @veb.vebian Styled by zack @zackymuhammad_6 #instalike #instagood #follow #followers #fashion #instafashion #instadayli #style . . . #staysafe #dirumahaja

28 seconds ago

0 Likes0 Comments

Day 8 of Lockdown. Spend as much time as you can with your furry friends now! Make the most of it! 🥰 #LEGO #covid19 #nCoV #nCoV2019 #petOwners #macros #furryFriends #StaySafe #stayIndoors #Day8 #helpKeepUsSafe #theyreAwesome #MiniBuild #LegoLover #LegoPhotography #LegoCollector #LegoPhotographer #Macro #LegoBricks #MacroPhotography #MacroPhotografy #iPhonePhotography #MacroPhotographyWorld #iPhoneXS #ShotOniPhone #toys #toyPhotography #toyPhotographer #AFOL #MOCs

28 seconds ago

0 Likes0 Comments

I miss this day❤️I miss being able to go whenever you want. I miss our family, I miss my friends. I just miss everything🙌 * * * #hawaii #hawaiilife #hilife #luckywelivehawaii #stayhome #staysafe #family #friemds #oahu #stayhealthy #ハワイ #ハワイ生活 #家族 #友達 #子供 #ハワイ子育て #アメリカ生活 #赤ちゃんのいる生活 #国際結婚

29 seconds ago

0 Likes0 Comments

⚠⚠Hati ii ya semua.Covid 19 outbreaks in globe of world.keep healty full #coronavirus #coronavirusoutbreak #cegahcovid#trending#covid19#covidchina#covidmalaysia #coviditalia#covid#world#keephealthy #malaysia#viral#trending#coronaviruslockdown#covidlockdown2020#explorepage#ramadhan2020#syaaban#restritedgovementmalaysia#pandemic#coronaviruspandemic #juststayathome#fightcovid#hapuscovid#trulyasia#staysafe#dudukrumah#COVID19#dudukrumahchallange#movementorder

31 seconds ago

0 Likes0 Comments

Always💯 Good night luvs #STAYHOME #STAYSAFE #DMBCROCHETING

32 seconds ago

1 Likes0 Comments

Social distancing = art-making time. Gratitude. Great shots by @lewisfaulks on Ilford HP5 at box speed. #35mm #ilfordhp5 #lightercyde #filmcommunity #socialdistancing #staysafe #createandcultivate #gratitude

32 seconds ago

0 Likes0 Comments

She say she loves 😍 this. . . @rsbcomedy #Rsbcomedy. #Photography #photoshoot #comic life #jokers #jokes #joke #corona No be our calling #Staysafe #stayhome #covid #covıd19

33 seconds ago

0 Likes0 Comments

Terima kasih, kami ucapkan kepada Pesantren Motivasi Indonesia, Setu, Bekasi, yang telah menitipkan amanat 100 kantong sembako, yang akan disalurkan melalui Gusdurian Bekasi Raya ke warga masyarakat yang terkena dampak ekonomi akibat corona. -Kang Opi Lengket Suraden- •••••• Kemarin, kami menerima amanat dari @pesantrenmotivasiindonesia yang diserahkan oleh Kak @ocid_quro kepada Kang Opi @lengket_suraden berupa 100 kantong sembako seharga Rp75.000 per kantong. . Kami mengucapkan banyak terima kasih dan memberikan apresiasi setinggi-tingginya atas gerak pelayanan terhadap kemanusiaan yang selama ini diajarkan, ditularkan, dan diteladankan oleh guru kami, orangtua kami, pembimbing kami, yakni Pengasuh @pesantrenmotivasiindonesia KH Ahmad Nurul Huda Haem (@ayah_enha) . Sekali lagi, kami ucapkan terima kasih. Mari kita lawan corona dengan membantu meringankan beban sesama. . ~Admin . #sembako #pesantrenmotivasiindonesia #setu #burangkeng #baksos #baktisosial #kemanusiaan #corona #coronavirus #pandemicorona #lawancorona #wfh #staysafe #gusdurian #jaringangusdurian #gusdurianbekasi #gusdurianbekasiraya #bekasiraya #kitabisa #kotabekasi #kabupatenbekasi #bantuansosial #membantusesama #indonesiakuat #indonesiamelawancorona #indonesiatanpapacaran #indonesiabertauhid #yukhijrah #motivasi #bersatu

33 seconds ago

1 Likes0 Comments

Good morning uollss 😘 Jom kita tengok koleksi karya our boss Dato @alhaalfa pd kanvas yang gojes ni selebriti @stacyanam. . Semua lawa2 kan 😍 . Uollss yg nak dapatkan item2 Alhaalfa Cosmetics boleh dm or wassap sis di no 0182923469 ok . #alhaalfa #stayhome #staysafe #stayhealthy

34 seconds ago

2 Likes0 Comments

Haloo mboerss😉😉 . Sekarang sudah masuk bulan April nihh😉😉 dan sudah mulai masuk bulan penuh berkah bulan suci Ramadhan🙏🤗 Tetap jaga kesehatan stay safe dan tetap dirumah aja ya mbo😉😉 . Buruan dwoanload app kita di play store atau bisa kita antar lohh,, Dan kalian dirumah aja🤗🤗🤗 . .💻@boleh.id_ . ⌨ http://www.boleh.id 📍Jl. Depati Hamzah Kel. Bacang, Kec. Bukit Intan Semabung Lama, Pangkalpinang, Bangka Belitung-Indonesia 📞0717-4256357 📞0858 3135 8888 (WA) . . #boleh.id #dibolehinaja #belabangsa #beliprodukindonesia #beliproduknusantara #belanjadarirumah #belanjaoleholeh #belanjaonline #beliproduklokal #belanjamurah #followforfollowback #flf #likeforlikes #lfl #lawancovid19 #covid_19 #coronavirus #staysafeeveryone #stayhome #stayhealthy #staysafe #dirumahaja #menujuramadhan #ramadhan #puasaramadhan

34 seconds ago

0 Likes0 Comments

#crazydeep #crazyarmy #crazyfamily #vikaslogy #triggeredinsaan #liveinsaan #triggu #nischay #nischaymalhan #youtuber #gamer #triggeredarmy #awesome #love #funny #digitalcreator #corona #covid_19 #awareness #staysafe #hygienefirst #puttriggeredinsaanontrending #verifytriggu

35 seconds ago

0 Likes0 Comments

Some Days are bad , Same Days are good ; but at the end of each Day the only certainty that we all have is that A New Day will come tomorrow. Let’s remember to be kind to each other, be patient, and remember the power of our collective humanity, even when we’re apart. Be well , Be safe ... stay home !!! #stayhome #staysafe #bekind #respect #wearealltogether

35 seconds ago

0 Likes0 Comments

#beautifulworld #timessquare #tundeednut #northern_blog #funnyvideos #loveislove #ex #videos #videostar #instablog #instablogger #instagram #mondaymotivation #money #coronavirus #weneedprayers #children #nigeria #my #cuntrylife #islam #muslim #islam #videos #videostar #instablog #instablogger #instagram #mondaymotivation #money #coronavirus #stayhealthy #staysafe #stayathomechallenge #stayhome

35 seconds ago

0 Likes0 Comments

Creativity is intelligence having fun 😜👌🏼 -Albert Einstein- . . #stayathome #dirumahaja #staysafe #stayhealthy #becreative

37 seconds ago

0 Likes0 Comments

Believe nothing & trust no one Just like any other day 😂 except our quality ❤️. Happy April fools Day👅 #stayhome #staysafe #stayhealthy #indorehd #indorizayka #indore #doyoga #aprilfools

37 seconds ago

0 Likes0 Comments

Spring /spiral dangles 😃 #earringmaking #earringsoftheday #earringcrafts #handmade #art  #firsttry #newhobby #torontoearrings #beautiful #beads#toronto #canada🇨🇦 #earringsoftheday💎 #pearls #beads #crystals #earrings #prettyearrings #czechseedbeads #elegance#gemstonejewelry #elegentearrings #glassbeads #wiredearrings #earringmaking #spiralearrings #india #dangleearrings #bebeautiful #happinessinlilthings🤗 #stayhome #staysafe

39 seconds ago

0 Likes0 Comments

Semogaaaaa @nayya.byannisakharis bisa terus berbagi kebahagiaan yaaa sama Momsis semuaaaaaa 🤗 dan kita semua selalu semangaaaaat menghadapi Covid-19 👊🏻 . Sebagai rasa sayaaaang NAYYA ke Momsis semuaaaaaa promo today “ALL ITEM 99.900” berlaku untuk semua jenis produk yang ready di @nayya.byannisakharis yaaaaaaaaa cek cek di IG Story dan pastinyaaaaaaaa Scroll kebawah ya sayangku! Berlaku untuk Atasan/Blouse/Tunik/Dress/Jacket/Celana/Jogger/Kullot/Glasses/Parfume/ParfumeRuangan/dll . Pilihan lain banyak di IG Story All Item 99.900 Promo #PaydayNayyadirumahaja Periode Order&Payment 01 April - 05 April 2020 . Limited Stock beberapa item kami #restock ya tapi pasti cepet banget abis lagi 😭🙌🏻 . Order = Capture Foto = Chat Admin di Line/DM bisa tanya DETAIL ya dear = Kami Rekap = Momsis Transfer = Kirim ✔️ . #darirumahaja yaaaaaa belanjanyaaaa tinggal duduk manis tunggu paket sampai dirumah InshaAllah semua Admin packing dan gudang stock @nayya.byannisakharis sudah mengikuti standard pencegahan Covid-19 . . . Dan tak lupa kami infokan kepada Momsis semua bahwa sebagian dari Profit penjualan @nayya.byannisakharis akan kami salurkan kepada yang membutuhkan 🤗❤️ Berkah buat kita bersama ya Momsis #staysafe

39 seconds ago

0 Likes0 Comments

Quarantine Photo shoot... Oh, my hair is Aquamarine now 💚💙 . . . . . . . . . #stayhome #quarantined #staysafe #seldisolate #loveintimesofcovid #quarantinecouple #quarantinehair #arcticfox #arcticfoxaquamarine #aquamarine #bluehair #greenhair #bluegreenhair #couplegoals #anniversary #quarantineversary #anniversaryinquarantine #inked #tattoos #tattoedgirl #letitbe #coupletattoo #omniavincitamor #amorvincitomnia

39 seconds ago

0 Likes0 Comments

Bring it Back | #squire #chathamsquire #waiting #enjoy #missyou #bartenders #friends #rum #bebacksoon #chatham #capecod #staysafe #usa @thechathamsquire

42 seconds ago

0 Likes0 Comments

#stayhealthy #staysafe #mostofallstayhappy

42 seconds ago

0 Likes0 Comments

Cemilan kita untuk hari ini 😝#sweetbuns#sweetbread#homemadebread#homebaked#dirumahaja#stayhome#stayhealthy#staysafe#staystrong#staypositive#jiayou#💪🏻

43 seconds ago

0 Likes0 Comments

Thank you for all that you are doing. Please be safe💜 #thankfultuesday #staysafe #notallheroeswearcapes

43 seconds ago

0 Likes0 Comments

@nba2k #staysafe

43 seconds ago

0 Likes0 Comments

Based off of the Coronavirus 🦠🧼 #corona #makeup #makeupartist #artist #creative #germs #staysafe #stayinside #home #quarantine #create #green #eyeshadow #makeuplooks #makeupideas #makeupinsporation #undescovered_muas #underatedmuas #unleashyourinnerartist

43 seconds ago

2 Likes0 Comments

I just took a bath, finally I feel calm after feeling like a prisoner in my own house. #cant wait to go in long walks #staySafe #love #safetyFirst #BeSafe #LongWalks #STAYHOME 🐶🙏

45 seconds ago

0 Likes0 Comments

Semogaaaaa @nayya.byannisakharis bisa terus berbagi kebahagiaan yaaa sama Momsis semuaaaaaa 🤗 dan kita semua selalu semangaaaaat menghadapi Covid-19 👊🏻 . Sebagai rasa sayaaaang NAYYA ke Momsis semuaaaaaa promo today “ALL ITEM 99.900” berlaku untuk semua jenis produk yang ready di @nayya.byannisakharis yaaaaaaaaa cek cek di IG Story dan pastinyaaaaaaaa Scroll kebawah ya sayangku! Berlaku untuk Atasan/Blouse/Tunik/Dress/Jacket/Celana/Jogger/Kullot/Glasses/Parfume/ParfumeRuangan/dll . Pilihan lain banyak di IG Story All Item 99.900 Promo #PaydayNayyadirumahaja Periode Order&Payment 01 April - 05 April 2020 . Limited Stock beberapa item kami #restock ya tapi pasti cepet banget abis lagi 😭🙌🏻 . Order = Capture Foto = Chat Admin di Line/DM bisa tanya DETAIL ya dear = Kami Rekap = Momsis Transfer = Kirim ✔️ . #darirumahaja yaaaaaa belanjanyaaaa tinggal duduk manis tunggu paket sampai dirumah InshaAllah semua Admin packing dan gudang stock @nayya.byannisakharis sudah mengikuti standard pencegahan Covid-19 . . . Dan tak lupa kami infokan kepada Momsis semua bahwa sebagian dari Profit penjualan @nayya.byannisakharis akan kami salurkan kepada yang membutuhkan 🤗❤️ Berkah buat kita bersama ya Momsis #staysafe

45 seconds ago

0 Likes1 Comments

🙋🏻‍♀️Do you want a lip balm that works as hard as you do? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Free up some space in that crowded handbag with one MULTI purpose balm ✨A must have for mums and boss babes everywhere. We’ll have you asking yourself how you ever lived without it ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sounds too good to be true? Try it for yourself and experience the Balm Balm Fresh magic 💫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #musthaveessential #mumlife #bossbabe #lipbalm #multipurposebalm

one minute ago

0 Likes0 Comments

Watch FULL video😂😂💋 and practice Social Distancing😂😂😂 #coronavíruschallenge #covid19 #cardib #explore #funnyshit #megantheestallion #dubsmashchallenge #funnyvideos #goodvibesonly #tydollasign #explorepage #viral #virus #staysafe

2 minutes ago

1 Likes1 Comments

#StayHomewithElectrolux Here are some ideas for things you could do at home during #MCO. ⁣ ⁣ Share your #stayhome activities with us and we'll feature your post on our Instagram Stories! Let's inspire and motivate each other to help us through this trying period. ⁣ ⁣ Just add the hashtag #StayHomewithElectrolux on your post and tag us @electroluxmy

3 minutes ago

0 Likes1 Comments

I stay home for my sister (also my brother & brother-in-law 😉)! Who do you stay home for?

3 minutes ago

0 Likes0 Comments

Are you social distancing? I am! 🚨I am practicing my neighborhood watch at a whole new level. 👀Keep your distance and stay safe hoomans! 💛 #f1bgoldendoodle #minigoldendoodle #minigoldendoodlesofinstagram #staysafe #quarantine #protectyourself #protecteveryone

3 minutes ago

2 Likes1 Comments

Don't forget to take your MEDS daily! Meditation - can impact both mental & physical well-being. Exercise - gives you energy, physical, mental toughness and stress relief. Diet - makes better food choices, stop stress eating & start eating for your energy. Sleep - studies show that getting eight or more hours of sleep with four deep sleep cycles reduces stress and increases your ability to manage. . . . . #stayhealthy #staysafe #stayhome #healthylifestyle

6 minutes ago

2 Likes0 Comments

#CoronaVirus #covid19 #staysafe #socialdistancing #flattenthecurve #alltheglorytoGod

7 minutes ago

5 Likes0 Comments

Creat with a heart,build with mind🖤 . . #artlovers#paintingpages#artwork#illustration#instaart#abstruct#artoftheday#drawthisinyourstyle#portarait#gallery#design#mordenart#nofilter#creative#paintingoftheday#quarantine2020#staysafe#stayhome#love

11 minutes ago

0 Likes2 Comments

1 hour ago

72 Likes1 Comments

Earth is taking a break 🌏⏳ . . . . #dirumahaja #stayhome #staysafe #stayhealthy #2020 #Coronavirus #Covid19 #our #planet #earth #Bali #Indonesia #nature

9 hours ago

1,687 Likes76 Comments

Send this to all those who need it 😊 Take care and stay safe, each one of you 😊 let's spread positivity in this stressful time... tag and share it with your loved ones 😊 Follow @emotionspersonalised for more . . . . . . #EmotionsPersonalised #hug #hugs #StayHomeStaySafe #staysafe #quarantine #socialdistance #socialdistancing #sociallydistancedhug #virtualhug #love #life #sketch #digitalart #myartwork #doodlersofinstagram #doodleartist #doodleart #doodlediaries #illustragram #illustration #happiness #behappy #bestrong #positivevibes #sendinggoodvibes #goodvibesonly #quarantinelife #friends #family

26 Mar 2020

52 Likes14 Comments

I was having a Virtual Karaoke with @prada30 while social distancing during coronavirus outbreak. Inspired by musisi-musisi Indonesia and @najwashihab #dirumahaja #socialdistancing #stayathome #staysafe #covid19 #instagood #instamusic #instamusician #instadaily #menghapusjejakmu #bcl #ariel #bclarielnoah #duet

22 Mar 2020